Monday, May 11, 2009

What's in the plastic bag?

sempena mother's day semalam, bobo belikan aku sumting dalam plastik beg ni. aku pon tatau apa isi dia. bila aku tanya dia cakap rahsia..kena tunggu balik umah baru tau. cett...nak secret2 lak pokcik nih...

aku siap gugel cari kedai olives kat cap square ni jual apa. ahaha...tak sabaq2. tapi yang aku tengok kedai ni jual food macam kuih nyonya, sandwiches, macam2 lagi la. aku siap teka kat bobo yang dia belikan aku kuih nyonya ;p apa kaitan mother's day dengan kuih nyonya eh? hmm...

eiii..tak suka surprises! membuat hatiku berkocok2. ahahaha...

1 comment:

mrs plain-june said...

so? what's inside the plastic bag???