Tuesday, May 12, 2009

Belated Mother's Day celebration

yummehhh....
last nite me and bobo went to have our dinner cum belated mother's day celebration at Subway IOI Mall. he insisted to treat me properly. almaklumla 1st time celebrate as a mommy..ngeee...he suggested Mohd Chan. again?? iskk..dah jangkit dengan abah dah bobo nih..i said no..i want something else lah..
dan2 tu jugak aku tetiba tingin nak makan healthy food macam sandwiches. on diet la katakan...kunun! so we all punyalah round cari Subway ni. tup2 kat seblah luar IOI rupanya. ponek kami berkawat. but it was worth it! memang superb la sandwiches dia. i had 6 inches long parmesan & oregano bread with steak & cheese. bobo had 1 foot long honey & oat bread with italian B.M.T. 1 foot! hamek ko..jenuh dia gonyeh (bahasa utara for kunyah ;p) nak abiskan. eheheh...dia cakap menyesal amek 1 foot long. kenyang sampai arini. eless...we'll see....

our dinner yang menggambarkan saiz perut masing2..hua3...

malam ahad tu sebenarnya bobo dah tapaukan aku set nasik ayam penyet wong solo. aritu dia cakap wong solo tu kira spesel sempena mother's day la. alih2 nak celebrate dating berdua2an lak malam semalam..ehehhe...apa2 lah..janji ahkak leh makan sodap2. yay!

1 comment:

mrs plain-june said...

hah! amek kau! jenoh gonyeh! hahahaha..