Monday, February 22, 2010

Model Seluar D*l*m

haha..tajuk sangat kontrobasi gitu...sori la kepada sesiapa yang mengharap, pic David Bekam memakai undies takder kat sini. hehehe...
dah lama tak letak gambar adam tengah tayang body dalam blog ni ;p yang adam pakai dalam pic kat bawah ni adalah Cloth Diaper (cd) from
Lunatots, a birthday present from his Amati Ita, my big sis. kekta saja suruh aku try bagi adam pakai sebab selama ni dok fikir macam leceh jer cd ni kan...
last saturday aku pon try la bagi adam pakai. it was not difficult at all coz the insert is already in the diaper. the buttons are easy peasy to fasten too. click here and click there, done! buttons pon ada banyak so senang la nak adjust ikut saiz baby.
bila nak basuh you just have to remove the 'kotoran degil' (in case if he's poo-pooed) and wash in the washing machine. sibaik adam tak poo-poo aritu. ehehe...lepas bukak aku terus basuh pakai washing machine. tapi takla campur dengan baju2 lain. cd ni sangat environmental friendly sebab bukan pakai buang macam diaper biasa tu. diaper yang biasa tu kalau nak decompose amek masa 500 tahun tau! (tetiba rasa bersalah lak sebab bagi adam pakai diaper biasa :( )
anyway, masa tengah nak sidai tu baru aku pasan, rupa2nya kat tag tu ada tulis kena prewash 3 times before wear. errrkkk....tula, dah excited sangat nak try cd sampai tak baca dulu instructions.
my fault, jangan adam naik rashes sudahla...

model tengah catwalk. macam tak kemas lak kat tepi tu. takper2, baru 1st time kan... ;p



model sedang cranky sebab nak rampas digicam dari tangan photographer tapi tak dapat ;p

untuk sesiapa yang berminat, sila dapatkan sendiri di pasaran. hehehe....

3 comments:

mrs plain-june said...

cd yg akak bg tu akak dah basuh 3x dah la.. kalu x skali adam kucil dah lencun meleleh2 :p

detail info bleh baca kat sini: http://www.diyaluna.com/diary/2009/03/05/lunatots-cloth-diaper/

AeMieZ EzZanY said...

lunatots mahal...tak mampu den...huhu...aku pakai Coolababy jer utk Ryan...heheh...

una said...

kekta: hah? yaka...sibaik dah basuh. hehe...saspen ja.. ;p

melia: aku pon ada seketui ni ja..nak beli satu set tak mampu gaks :(