Wednesday, February 3, 2010

MTV Crib

pandangan dari master bedroom


pandangan sisi


dari depan


wahh...perasan seketika. kalau layan MTV Crib memang ternganga ajala tengok umah celeb2 kat holiwud tu. harga ratus ribu tak main eh, miliyar2 jer. luas square feet leh muat satu resort kot. huhu...dah2, mula la nak merepek nih.
this is our new crib. location, jitra. kalau siap as planned should be on this july or august. tapi rasanya paling lewat hujung tahun ni la kot. hopefully dapat la siap lagi awal sebab kesian tengok bobo tiap2 hari balik umah mesti keletihan. almaklumla travel jauh, dengan moto lak tu. sob...sob....skang ni S&P umah pon dah dapat, tinggal nak bayar balance deposit jer.
kitorg opted for end lot sebab nakkan nur cahaya (yer2 jer). kalau intermediate lot macam tak masuk cahaya lak rasanya. hehe...memandai jer aku ni. skang ni aku asik fikir pasal kitchen cabinet jela. nak wat style camner, kaler apa, etc2...haihhh...besnya kalau fulus pon banyak. leh pasang stainless steel cabinet trus. eheheh...
oklah, nak balik umah dah. rajin pulak update blog petang2 ni..kantoknyer pasal. hehe...tata!

p/s: tq abah for the piccas ;D

4 comments:

mrs plain-june said...

larr.. rumah rupanya.. ingatkan apala MTV crib tu. butakayu dgn rancangan tv :p
kat sini akak ada letak link dapoq yg bes2.. kitchenbathideas, bhg, etc.. http://mrsplainjune.blogspot.com/2009/10/we-have-moved.html
btw.. why stainless steel? very heartless look! hehe..

una said...

heheh..sj title gempaq sket ;p stainless steel tahan lama & nampak mahai (mmg mahai pong) tp senang calaq lak. not for me la ;p

Hadramie said...

Ahem! Takdak ka kredit kat propensioner poyographer nih? Susah payah amek pic guna iPhone (3G jer). Hehehe..

una said...

aik? tu dah buh kredit kat p/s tu. heheh...pakai iphone pon lawo pic2 tu ;D