Monday, November 9, 2009

My Belated Birthday

skang dah pukul 11.06 pm. walaupun dah kantok, aku gagahkan jua mata ini untuk celik sebab nak update blog yang dah bersawang mawang nih atas permintaan Mrs F (bukan nama sebenar, u know who u are ;p). bukan taknak update, cuma takder masa...almaklumla...muka wanted...kejap miting sana...kejap bengkel sini...kejap miting lagi kat sinun...haihhh....

ekceli aku baru jer menyambut besdayku yang ke 21 tahun (perahsantan!) pada 1st November yang lalu. there's no special celebration, tapi apa yang penting hari tu aku dapat celebrate bersama2 dengan my two heroes...macam last year, aku celebrate besday cum baby shower (kunun2 la) dengan ex-hosmet. it was fun tho...diorg beria2 nak surprisekan aku...siap beli kek & prezen. hehe..thanks guys....i really appreciate it...

for this year, aku telah mengprezenkan diri sendiri dengan this 'baby'.....jeng..jeng...jengg.....


isn't she's cute? ;D

ni semua gara2 karnival brukben haritu la....aku memang pantang sket tengok benda2 in pink nih...pastu kat karnival tu ternampak la netbook ni....1st day usha2 dulu. 2nd day (on my birthday) saja jer pegi lagi karnival tu. walaupun tak plan secara serius nak beli, tapi aku standby gakla cash. kalau ada lagi, leh la beli, kalau takder, takper....tapi dalam hati dok doa mintak2 la takder orang beli lagi. heheh....

pastu tengok2 si comel ni ada lagi...trus sambar la jawabnyer...heheheh....bobo plak dok cucuk aku 'beli jelahh....' memang lagi soka ler makcik! kui3....pastu as a besday prezen, bobo belikan aku beg untuk si comel ni. kaler pink gak. siap dengan fan usb pon kaler pink. ahahaha....girlie abessss....

malamnyer, bobo belikan lauk dinner yang bes2 kunun untuk celebrate besday aku. hehhe...mulanya dia kata nak masak tapi bahan mentah aper pon tadak. so semalam dia tunaikan janji untuk masakkan aku lauk spesel resepi dia sendiri. kitorang bagi nama lauk 2 in 1. sebabnya ada 2 jenis item dalam satu lauk tu. heheh...kreatip jugak cik abe nih. rasa dia aku leh bagi thumbs up sebab sedap....sesaper nak resipi leh mintak kat bobo yer...cas murah jer. heheh...

ok lah, it's 11.30 pm right now and it's time for my beauty sleep (gelinyer ayat ;p).

toodles!

4 comments:

mrs plain-june said...

prezen una thn dpn bleh? akak oder jauh woo.. lps raya haji br sampai. hehe..

nway, apa tajuk resepi bobo tu? share la..

aNnAsUeJiE said...

happy belated birthday! ;D

aemie said...

aihh...una..lauk dinner takde yg kaler pink ke...??aper ek kaler pink..??ha!!!..uweekkksss!
btw hepi beday 2 u!

una said...

kekta: heheh...tq2. resepi tu tajuk dia hantam sajala...kui3..

jie: thanks dear...

melia: cheh hg...tq2..prezen utk aku tadak ka? ;p