Thursday, November 19, 2009

My Latest Addiction


yup, it's Victoria Secret's Ultra Moisturizing Hand & Body Lotion. i chose Delicate Petals coz i really really love the delicate scent & the texture of the lotion. tak melekit langsung & the scent lasts long. plus it's pink!
anyway, skang dah takyah susah2 nak beli VS thru ebay atau online shop sebab kat KLIA dah ada! yang paling dekat jual produk2 VS ni cuma kat Singapore. ada variety lagi bau yang ada sampaikan taktau nak pilih yang mana (being me, nak pilih lotion pon mau berjam2...heheh). body mist pon ada tapi tak rasa nak beli lak. it's quite affordable too, rm40 for 200ml. ok la kan?
apa pon pasni mesti kulit aku makin lembut & wangis..heheheh....
p/s: eh, tadi aku cakap nak wat keje, ni dok merapu lagi..kui3....

1 comment:

Hadramie said...

amboi! sempat menyuping plak kat klia ek? hehe..