Saturday, November 14, 2009

Ideas for Birthday Goodie Bag

it's saturday afternoon and i'm blogging from my office sweet office. heh...dah malas nak ngadap keje sebenarnya, so baik aku update blog yang dah nak bersawang balik nih ;p

en. abam cuks tu dah pon 11 bulan setengah....11 ari jer lagi dah nak setahun! ayayay! aku still tak plan betul2 nak bubuh apa dalam goodie bag dia. yup, aku plan nak bagi goodie bag jer untuk kawan2 dia kat taska sebab aku tak buat party/kenduri. goodie bag pon jadilaa...

i'm thinking of putting these into the bags:
  1. a slice of cake (butter/choc/marble)
  2. a box of crayon (4 or 8 pieces)
  3. a packet of marshmallows/biskut icing
  4. wafers or chocolates

ok la kot....hehehe....no specific theme or whatsoever. asalkan barang2 tu senang nak cari. btw thanks to marryme for sponsoring the crayons (eh, kira sponsor ka?). tehehe....

sesaper yang ada ideas lagi untuk goodie bags share2 la yer...

tata!

3 comments:

ana said...

anak ana pernah dpt topeng dlm goodie bag besday member dia..just cover mata jer. kiut gak la..pki kertas je. murah kot...

mrs plain-june said...

slice of kek tu kalu tuka jadik mini muffin or kapkek lg kiut kot?
kat tadika educare iium ada list of items yg bleh bg dlm goodie bag tp akak x belek plak.. sbb x penah rasa nk bg :p
mm.. luqman & muaz selalu gakla dpt.. yg biasa ada tu apanama jeli2 tu.. yg kecik2 tu.. pastu apollo pny geng.. belon wajib ada (tensi i!).. hat tiup2 pastu dia keluaq panjang.. (isk. selama 33thn idup xtau nama menatang tu!!!).. milo kotak yg kecik.. sweets pun ada gak..

una said...

ana: oo buh mask eh? ok gak tuh ;D

kekta: muffin/kapkek pon idea beh. awat tak tepikiaq tah b4 ni ;p sumi jeli dah beli dah walaupun takdak dlm list tu. hehe...belon, no way! tatut!