Tuesday, August 16, 2011

Sneak Peek


nilah wardrobe kami yang baru dipasang di master bedroom kelmarin.
nampak macam dah siap kan?
sebenarnya tak siap pon lagi...
ntah camner tokey dia tersilap ukur.
so bahagian atas tu tak lepas masuk. kena trim semula.
pastu pintu cermin sebelah jer boleh slide, sebelah lagi sangkut.
grrrrrrrrr.........
baru berangan nak kemas2 baju dalam tu minggu ni....
nampak gaya kena la tunggu lagi seminggu.
tension gak sebab tokey tu datang ukur 2 kali kot.
boleh pulak tersilap.
takpelah, bulan2 puasa ni kena banyak sabar kan?
bila dah siap2 betul2 nanti aku update balik, okes?

1 comment:

EDA said...

weeee.....jelesssss......nak jugak buat!!!!