Tuesday, January 12, 2010

Adam's Birthday Gift

dah 2 bulan aku plan nak buat entry pasal besday prezen adam. tapi disebabkan penyakit 'M' datang menyerang, aku pon tak transfer la pics dari digicam sampailah ke hari ni. ilang jap penyakit ni pon sebab adam tengah tido, pastu aku plak taktau nak buat apa. hehe...

so, inilah prezen yang aku & bobo belikan untuk adam - Playskool Tonka Scoot n' Scoop 3 in 1 Ride On. masa kitorg beli kat Toys R Us aritu ada less 20%. kira okla kan..awal2 beli dulu dia dok tolak2 jer. tapi skang ni dah pandai naik sendiri. cuma asik dok gostan jer, ke depan nyer tak. heheheh....


the box


tadaaa.....pandangan dari depan



pandangan dari sisi (siput dalam tu sebagai hiasan jer ;p)



tuan punya ride. mentang2 dah ada truck baru, lori tanah yang lama tu dibiar tergolek dog trus. heheh...


aksi2 pemandu truck handalan ;p





oklah, dah masuk waktu maghrib. assolatu khairu minal bloggggg.....