Tuesday, April 30, 2013

Pool & Steak Day

2 minggu sudah bawak adam mandi kolam kat Puncak Mutiara, Kg. Pelet. rm5 jer sorang, mandi la sampai jadi kismis (read: kecut). tapi aku tak mandi pon. jadi pemerhati jer. 

kolam ni betul2 sebelah rumah (err...mansion to be exact!) tokey restoran tu. tapi dibuka untuk rakyat marhaen gak ;p.

masa kami pi sana takder orang pon. kami 3 branak jer. so, apa lagi...bobo & adam buat kolam tu macam depa yang punya la! kih3...

pelampung tu dia pakai dari rumah tak bukak2 sampai ke kolam T___T

pose tonggek kena ada

kolam dia saiz medium. tak besar, tak kecik. just nice ;D

mat ghenyih

father & son bonding time


kat situ takder guard so kena hati2 la bila mandi. mana la tau kot jadi apa2...nauzubillah...

depa mandi around sejam dari kul 11.30 pagi - 12.30 tengahari. bak kata orang utara  - tengah ghembang! (r kena exaggerate sket ;p). jenuh ahkak dok tahan panas bawah payung tunggu depa *lap peluh*.


adam took this pic. muka ahkak sembab gilos sebab tidoq lewat layan running man malam sebelum ;p


dah abis mandi salin baju semua, kami lunch kat situ gak. bobo rekemen tenderloin steak sebab dia makan aritu sedap gila katanya. ok lah, why not?

sibaik memang sedap bagai dikata cuma a bit masin daging dia. tapi overall sedap! tak sia2 aku tunggu depa mandi kolam sambil berpanas-panasan. dapat la makan steak. hahaha...


love!

till then. toodles! (closing anti-climax sungguh! ;p)

4 comments:

hakuko said...

drooling ! bukan tengok steak tu..tengok pose hebat anak teruna kak husna tu..hehehe

una said...

aiza: bab posing mmg serah kat dia! hehehe...

Anonymous said...

shiepah, dh ada pool ek kt puncak mutiara 2? lama aku x pi mkn kt situ.. hang pn layan running man jgk ka? sama la aku! dinie

una said...

dinie! long time no see...hehe..aah ada pool. katanya depa baru bukak utk public. hg pon tgk running man? calitttt!! hehehe...tp mggu lepaih aku termiss dah sbb kat umah mak mentua xdak astro HD. harus cover blk!