Tuesday, October 11, 2011

Adam & His New Helmet

sekarang ni bobo rajin bawak adam jalan2 naik motor. tapi aku yang cuak lebih. mana taknya, dia kecik lagi kan. mula2 dulu bawak jalan dalam housing area jer sebab takder helmet. pastu aritu bobo belikan adam helmet budak2. sekarang ni makin panjang langkah la sebab dah ada helmet tu. siap pegi pekan jitra lagi.

rupa asal helmet. ada pic dolphin. hehehe...


setelah ditacap oleh daddy. pic dolphin dah kena tampal dengan stiker transformers!


talking about adam, bulan depan dia dah nak masuk 3 tahun. this year we planned to organize a party/kenduri for him. sian dia tak pernah ada birthday party ;p sekarang ni aku dah mula plan sikit2 untuk party/kenduri dia. hopefully everything will turn out well insyaallah....

2 comments:

mrs plain-june said...

hihi.. gumbira sungguh adam dpt helmet! pakai sampai tidoq ka tu? :p

una said...

hehe..dia suka ja pakai helmet. lawak ja tgk. hehe...