Friday, July 15, 2011

Cuba Teka Apa Di Dalam?



gigih nak suh teka ;p


jawapannya = slip renew driving lesen!


ni 1st time aku guna servis myeg. efisien gak yer. dalam masa sehari jer dah sampai slip parcel ni kat rumah. siap ada orang dia call dulu tanya 'betul tak rumah cik ada kete kaler bla2...ada moto kaler bla2...' sebelum nak letak parcel dalam postbox :D


cuma time nak bayar online jer ada problem sket. aku kena tepon call centre dia tanya payment dah clear atau belum. pastu orang tu kata nak call balik, tak call2 pon. tup2 esok petang tu dah sampai parcel. hehehe....inilah perkhidmatan yang cekap!


sebelum ni aku register sebab nak cek ada saman ker tak jer. memang aku clear jelah. pemandu berhemah la katakan...(bluekkk ;p) tup2 baru ni dapat email myeg bagitau aku ada 1 saman. kena kat jalan yang aku jarang lalu lak tu! ampestos btol! abis tercalar kredibiliti aku (cewah!) sebagai pemandu yang tak pernah disaman setelah hampir 10 taun dapat lesen. cara nak bayar dan tempat nak bayar pon aku taktau kat mana! serius! (jadi alasan tak bayar2 lagi saman tu).


pastu masa polis dok buat roadblock pasal Bersih baru2 ni aku lak jadi cuak. kih3....mintak ampun pak polisi....nanti saya bayar saman tu yerrrrrr.......


1 comment:

mrs plain-june said...

hahaha.. tau takot! wah.. baju baru nampak ;)