Tuesday, August 17, 2010

Third Time Is A Charm

ngehehe...dah 3 kali aku buat puding roti marble ni. kali ni, aku try kaler merah lak. yang sebelum ni aku buat kaler hijau. tapi tah cemana leh hilang lak kaler hijau tu once aku tuang masuk blended items ;p

this time around aku gigih snap pic puding sebelum dipotong. corak marble ok sikit la compare dengan sebelum ni walaupun still comots. hihih...
aku rasa yang jadi huduh tu sebab loyang aku kot. tengah2 loyang tu macam kembung sikit (cehh, nak salahkan loyang lak). huduh pon huduhlah, asalkan sodap! sep sikit bajet berbuka untuk seminggu sebab takyah beli kuih dah. hehe...

ok, silalah menjamu selera mata....


my favvy!


swirl marble ku yang berketak2


zoom sket ;p


notakakiku: sila dapatkan di param berhampiran anda. kih3....


3 comments:

dell said...

nak try gak la nnt hehe

mrs plain-june said...

fuyo!!!!!! bukan takat marble ja tu.. siap swirl lagi! kena berguru nih!

ana said...

wah...sedapnya, jimat duit xyah beli kuih dh. hehehehe