Tuesday, December 1, 2009

Twilight


orang dah berjabu (bahasa utara, nak translate pon xtau camner ;p) citer pasal movie Twilight ni tapi aku officially baru abis tengok semalam. skang New Moon pon dah kuar. heheh...ketinggalan ERL betul. masa dok Puchong dulu aku penah tengok sekerat jalan pastu terlelap. semalam pon aku 're-run' sebab Astro kena potong pasal bobo lupa bayar! huwaaaaa.....

sebenarnya aku tak baper faham naper orang minat sangat dengan movie ni. bagi aku movie ni besa2 jer (Twilight fans, please don't hate me. heh). quite slow dan ada scene2 yang aku rasa macam tak perlu ada jer. sebab tu aku bleh terlelap masa 1st attempt nak tengok movie ni. pastu vampires main baseball? apa motip kena ada thunders masa main baseball? macam tak sesuai jer...hehe..just my 2cents.
pastu orang dok may i say 'gila bayang' dengan si 'Edward Cullen' & 'Jacob' yang kunun hensem (not my taste) tu. ntahla, tak minat lak aku. haha...mau fan dia marah kat aku kalau baca blog ni..ker sebab aku dah makin matured (another term for old ;p) eh? budak muda mudi minat la kot dengan depa ni but not for me. tapi 'Bella' tu memang comel la...
baca dalam news, New Moon pon dah box office. the Twilight frenzy is back but i'm not joining ;p
(pic credit to mrgugel)

3 comments:

speedlite said...

aku dah tgk smlm...xbest pun...pastu ada satu grup budak2 pompuan gediks...dok menjerit2 dlm woyang bila mamat cullen & jacob kuaq...haiyyo....

mrs plain-june said...

una terlepas erl.. akak segala jenis kenderaan dah ketinggalan.. x ikut perkembangan lgsg! xyah kata twilight.. nur kasih pun x tgk! xleh buat kawan sungguh :p

una said...

eda, rajin hg pi tgk wayang no..aku dah bertaun takpi. heh..

kekta, katak pon dah tau nak kuaq dr tempurung. kui3...