Friday, July 24, 2009

Perihal Anniversary

tajuk ala2 ayat orang gomen gitu...hehe...sebenarnya tengah teringatkan our 2nd wedding anniversary yang tak lama jer lagi...on this coming 3rd August.

this year we have no plan for special celebration. macam taun lepas aku ngan bobo pegi coti2 di Port Dickson. masa tu aku tengah 6 bulan peknenkan en. abam ;D jadilah walaupun setakat stay hotel 1 malam. plus we had seafood dinner yang boleh hidang untuk 4 orang! gilo banyak makan masa tu. sorry pic takder. masa tu tak plan nak berblogging pon. haha...

our hotel (lupa lak nama apa). macam poskad lak pic ni

en. bobo sedang bergumbira dalam kolam


mak buyung pulak sedang sunbathing ;p (pic rosak sket)


2nd anniversary ni kami celebrate bertiga la...nama jer celebrate tapi nanti bobo kat kl, aku ngan an. abam kat perlis. camno tu? hehe...tak kisahla, yang penting aku dah dapat anniversary gift from bobo in advance ;D cuma aku yang takder idea lagi nak bagi apa kat bobo. hmm...

2 comments:

hakuko said...

kak husna..yg penting kita dh dpt adiah..heheheh

im celebrating my 3rd this 18th august..same month la kita ye

una said...

aah, btoi tu aiza ;p eh, i thot kita kawen the same year? bukan ka?