Monday, June 27, 2011

Cakk!!



punah harapan dan azam tahun 2011 nak jadi blogger tegar (yeah right...). rasanya kali ni period paling lama aku tak update kot. reason why? maleh nak explain, boleh? boleh la sebab ni blog ahkak ;p


nak start pon taktau camna dah. i'd lost my writing mojo. eceh..mojo la sangat. sebenarnya lebih kepada ingat2 lupa kejadian yang berlaku dalam hidup bulan lepas. kih3....


ok. lemme summarize things that i wanna update:


1. i'm now an iphone user ;D beli sempena prezen besday untuk diri sendiri yang coming soon lagi errr....6 bulan ;p and i'm lovin' it!


2. progress renovation rumah - dah selamat dipasang lampu pagar dan kipas di bilik bawah. finally!


3. dijangkiti viral fever yang sangat teruk sebelum bertolak ke....(sila rujuk item no. 4 ;p) sampai kena jumpa Pakar ENT!


4. i was away to London and Ireland due to a working trip early this month. wheeeeeeee!!


tu jer kot the big things that happened in previous days/month. eh semua items tu ended with exclamation mark lak.


btw, nanti aku buat specific entry untuk item no. 4. tak beslah nak longgok semua dalam entry ni kan...


till then! tata!

2 comments:

Annasue'G said...

akak! tak bg email addressnya camno nak hantar? hihi. balas kat sini je la ek? g amek tu yg paling murah..rm7 per sqft. so, buat seluruh rumah kecuali dapur dlm rm4k++ gitu. tp diorg buat keje sgt puas hati. kemas. :)

Uncle Lee said...

Hello Una, you sure living a interesting life. Wayyyyy to go, and have fun.
Keep a song in your heart.
Lee.
ps, I am one of the few on this planet that does not own a h/phone.