Wednesday, February 16, 2011

Bersangka Baik...


sila belek betul2 pic di atas. tu anna kournikova kan? sejak bila dia endorse plastik sampah yer? hahhahaa.....
tak agak2 betul manufacturer ni...buh pic pompuan seksi dengan harapan dapat increase sales la yer?
tu pasal bobo pon terpengaruh beli beg plastik tu. haippp!! bila aku tanya takder brand lain dah ker, dia cakap tu jer yang ada kat kedai tu. oklah...ahkak percaya. tak baik berprasangka buruk terhadap somi sendiri kan? huhuhu....

5 comments:

mrs plain-june said...

ish! apola natijah minah tu dok kat plastik sampah? sianla.. dlm byk2 produk.. jadi model plastik sampah jua akhirnya.. hahaha.. ye ye.. akak pun pecaya.. bobo bercakap benar.. :D

una said...

keh3...tula pasai. muka cun2 jd model plastik sampah lak ;p kak ipaq kenala pecaya kat adik ipaq. hehehe...

Anonymous said...

Una...tumpang baca blog (ni kwn kak Ju)-best baca bab renovate umh.nnti boleh tiru!!

beg sampah-lori sampah-sampah masyarakat

una said...

kak anon: thanks yer sudi baca blog yg tah hapa2 jer ni. sharing is caring ;D yg model itukah sampahnyer? hehehe...

Anonymous said...

kui3x..sian model tu.gigit jari apek tu kalau kena saman