Wednesday, December 8, 2010

Markonah!

cik-cik markonah sedang berposing di dalam polisterin ;p

akhirnya dapat gak ahkak try camner rasa markonah a.k.a. macarons yang sana sini hangat diperkatakan itu.
those little beauties were brought home from Whisk by bobo. frankly speaking, i won't put them into my yummiest food list. sangat manissssss.....it's not to my liking. but it's worth a try. tapi sangat manissssss (see how many times i repeat this word?).

btw ada tak sesaper tau berapa lama macarons ni leh tahan dalam lemari es? sebab aku nak abiskan sebiji satu hari pon susah ;p kalau tak abiskan nanti bobo marah sebab aritu terhegeh sangat suruh dia beli. huhuhu....

2 comments:

mrs plain-june said...

oip! pos balik mai sinila.. nk rasa seketui! mana aci org perelih dah rasa.. org melawati dok tgk gambaq ja!!

ana said...

first time tgk makanan nie...manis sesgt ker? mkn satu dh..pastu bg org. klu bobo marah ckp kat bobo "abg sanggup ke tgk ayg kena potong kaki sbb kencing manis?" kuikuikuikui