Friday, October 1, 2010

Atas Dah Macho Tapi Bawah....?

nampak tak kasut yang adam pakai?


meh aku zoom sket ;p


muahahaaa...tak pasal2 jer adam kena pakai kasut girl.

semalam kat taska dia ada jamuan raya, so cikgu dia pesan suruh bawak baju raya. aku pon cari la baju melayu adam yang opah dia belikan last year. baju melayu this year dah terungkai benang alter kat kaki seluar (ganaz btol budak nih!). so labuh sangat lak.

aku lak pemaleh amat bab2 menjahit nih (pengakuan berani ;p).

dah excited bawak baju melayu, tapi kasut adam lak aku lupa bawak.

nak taknak kena la cikgu dia pakaikan kasut mana yang ada kat taska tu. cikgu dia bagitau mula2 tu nak pakaikan kasut boy tapi dia sendiri yang taknak >_<

dia nak pakai kasut girl tu jugak. siap ada 'fawer' (bahasa adam) lagi. kih3...

p/s: belum ada time & mood buat entry pasal trip Bandung. tsk!

4 comments:

ana said...

laaa...sian adam. tapi yg bestnyer sedondon la plak ngan warna baju. :)

mrs plain-june said...

auwwww!!! ayunya ademmm!!! hehe..

Hadramie said...

Wah! Ademm bawa "Omosh" pi sekolah ka? Hehe..

una said...

ana: tula psl. kebetulan lak. hehe..

kekta: auwwww...mat munge gitu ;p

abah: mmg dia slalu usung 'tomeshh' tu ke mana2 ja. haru btoi. hihi...