Wednesday, April 7, 2010

Adam & The Red Knight Rider




ari sabtu lepas kitorg pegi ke Star Parade, Alor Setar. kat sini jelah tempat beronggeng kitorg semenjak duduk sini. keh3...kira happening abih ler tu...anyway, tujuan asal sebab nak beli barang dapur & survey kasut idamanku ;p last2 bukan dapat kasut, dapat kain ela la pulok (pompuan2...). salesgirl kedai kasut tu cakap minggu depan baru kasut tu sampai. erk! kasut idaman tu dah 2 bulan lepas aku tengok kat KL. sini takder lagi? memang ketinggalan ERL btoi...huhu...
dah tak dapat kasut, masuk kedai kain pulak. masa aku bz menyervey (perosak bahasa sungguh!) kain2 tu, bobo bawak adam main kat playland. salah satunya kete 'knight rider' merah ni la. hihihh...kete ni bergerak sendiri. takyah pegang stereng pon takper, dia akan kona sendiri. canggis kan? masa aku amek pic ni, adam dah 2 kali naik. sebab tu muka pon macam takder perasaan jer. siap nak panjat keluar lagi masa kete dok gerak. sian dia kebosanan tunggu ummi pilih kain berjam2 ;p

3 comments:

~aSFaLiZa~ said...

adam besar nti bawa mama adam naik kete merah jln2 eh syg

una said...

hehe..insya Allah..tapi nak ferrari merah jer leh? ;p

~aSFaLiZa~ said...

ceh...nak ferari je mama ni