Thursday, August 13, 2009

At Last!

akhirnya penantianku selama beberapa bulan telahpun berakhir. muahahaha....punya la lama aku dok tunggu online baby store wat sale botol Avent BPA free nih. aritu masa mybbstore wat sale aku tak sempat rembat. kejap jer dia wat sale botol ni. tup2 baper ari lepas tu dah jadi harga asal balik. kensel!!

masa family aku pi UK dulu pon aku kirim but to no avail. mak aku cakap banyak kedai dah dia masuk tapi takder. pelik gak sebab botol ni made in England. hmmm...takpolah...

pastu baru2 ni saja aku bukak website littlewhiz. tup2 botol idamanku ada less! rm76 saja dari harga asal rm95. wheeee....apa lagi, laju jer jari jemariku menekan kibod untuk mengoder. padahal sebelum ni aku cakap kat bobo taknak guna kedit kad dah untuk few months. kunun nak reduce utang2 dulu. hehehe...botol idaman nyer pasal, trus jadi amnesia jap ;p

so kemarin petang dah selamat sampai botol2 ni ke pangkuanku. cewahhh...

p/s: kalau nak tau lebih lanjut pasal BPA, silalah baca di sini.

disclaimer: hanya orang tertentu saja yang dapat memahami perasaan seorang ibu yang berjaya membeli botol susu secara online untuk anaknya. hahahaha....

5 comments:

mrs plain-june said...

kenapakah aku tidak dapat memahami perasaan itu?? :p

hakuko said...

awat dapat rasa perasaan tu..adakah kita mempunyai hobi yang serupa?? hehehehe

Maya Ariffin said...

Pergghh tak yah tunggu bli botol susu anak jer. Aku mang manjang teruja bila order online ku sampai di umah / opis.. wakakaka.. well skang ni seme di ujung jari. Transaction dlm akaun bank pun dah macam main Monopoly jer! Tu yg montot makin kembang tuh. Asben aku pernah sound, seb baik la lauk ayam ikan seme tu takde jual online, kalu tak yg tu pon aku order online.. akekekekek..

una said...

akak: prasaan tu wujud sbb dah lama tertggu2 depa wat less botoi nih ;p

aiza: kita serupaaaa...ehhehe

maya: hehehee...lawak btoi statement laki hg. rasanya kalau lauk pon ada online mau aku oder gak apa lol!

麻辣鴨血Maggie said...
This comment has been removed by a blog administrator.