Wednesday, November 27, 2013

Happy 5th Birthday Adam Rayyan!


lama tak stori mori pasal anak teruna ahkak nan sorang nih ;p 25 nov lepas genap dah usia dia 5 tahun. kitorg tak selebret pon cuma aku buat goodie bags untuk kawan2 tadika dia. lupa pulak nak snap gambo. pastu pi makan2 kat kedai tomyam jer. heh...

progress adam in a nutshell:

dah boleh membaca walaupun belum laju but still alhamdulillah...
suka joget2 macam ulat beluncas T___T. tok abah siap upload video dia tengah joget kat youtube. kih3...
suka tengok running man & kenal semua watak dalam tu (terjangkit kat ummi dia ;p)
banyak mulut
peminat tegar sushi
kuat merajuk
penyayang & pandai tunjuk his affection
tahu minta maaf kalau dia buat salah
tak minat aiskrim 
pandai pakai baju sendiri
suka berkawan and lastly;

tidur ternganga. hahahaha....


whatever it is, if you happen to read this entry in the future, you must know that ummi & daddy love you so very mucho dear son! muackksssss...

kami doakan semoga adam menjadi anak yang soleh & berguna di dunia dan akhirat, dikurniakan kesihatan yang baik & iman yang kukuh. 
amin ya rabbal a'lamin....

2 comments:

dell idrus said...

happy birthday adam! semoga besar nnt jadi anak yg soleh dan berbakti kpd family n masyarakat.. ameen

ana said...

hepi besday adam.