Tuesday, August 6, 2013

Checklist & Raya Wish

tinggal 2 hari jer lagi nak raya. lupa nak buat checklist awal2. huhuh....ok, here goes:

  • baju raya ---> *checked* alhamdulillah...warna tema? dun ask. tahun ni kitorg konsep cacamarba sebab bobo nak pakai jubah kaler koko gelap, adam pakai jubah kaler koko cerah. aku? hantam sajala mana2 baju nanti. ada 4 pasang semua. pagi raya nanti baru pikir. heee....
  • angpau ---> *checked* separuh dah siap masuk sampul ;D
  • kuih ---> *checked* ada 7 jenis rasanya. semua untuk makan sendirian berhad. muahahaha....
  • servis kete ---> *checked*
  • reload touch & go ---> *not checked* takper masih sempat
  • kemas rumah ---> *checked* weekend baru ni kitorg kemas rumah all out. spring cleaning gitu. sampai naik lembik!
  • packing baju ---> *not checked* list baju mana nak bawak balik kampung pon tak buat lagi. tskkkk!!
  • cuti raya ---> *checked* sambung 2 hari jer lagi. sebelum raya tak ambik pon sebab tahun ni raya penang dulu. dokek jo...
  • facial ---> *not checked* takdan buat facial raya pon tahun ni. belemoih la muka aku nanti. hukhukkk...
  • zakat fitrah ---> *checked* bobo dah bayar baru2 ni.

alhamdulillah...banyak yang dah setel. tinggal nak packing jela...



di kesempatan ini juga ahkak ingin mengucapkan selamat menyambut aidilfitri kepada semua readers & maaf zahir batin kalau ada tersalah cakap selama berblogging ni. sob sob...

ok lah, happy holiday uols!



3 comments:

Salwa Azahar said...

una cemana nak contact una.... need ur help....

Salwa Azahar said...

Una i'm so in love with ur kitchen cabinet and kalu bley nak tanya opinion pasal contractor tu. bley ke? huhuhuhu....

una said...

salam sis salwa, boleh email saya kat shhusna@yahoo.com :D