Friday, April 29, 2011

Sedap Jugak Egg Tart KFC Nih!

call me jakun but yup, nilah 1st time aku try egg tart KFC. kat sebelah utara (Kedah & Perlis) aku tak jumpa pulak KFC yang jual egg tart ni. sebab setahu aku tak semua KFC ada jual tart ni. naper yer?

tart ni aku tapau kat KFC Alamanda 2 hari lepas. aku pegi meeting di Putrajaya. disebabkan meeting abis awal, apa lagi, ke Alamanda la jawabnya ;D nak pegi airport pon bosan lak menunggu sebab flight lambat lagi. aku & member UMT berdua jer time tu. sibaik gak ada kawan teman tawaf ;p dekat 4 jam kot kitorg kat sana. amek ko meronda sampai lebam! dahla aku siap usung trolley bag. kat sana takder tempat simpan bag lak. huhuh...macam lari dari rumah pon ada. tapi lari dengan ayunya sebab berbaju kurung. muahahah...

aku beli 4 ketui jer tart ni. sorang 2 ketui untuk aku & bobo. jadi la kan? tapi malam sampai umah tu aku makan seketui jer. seketui lagi makan keesokan hari share dengan adam ;D


luaran yang tak menggambarkan dalaman. huhuh...



tart yang dah benyek sebab disumbat dalam trolley bag ;p sama tak rupa macam pic kat kotak tu? hihihh...


kepada tokey2 KFC, sila la jual di seblah utara gak yer. pis!


2 comments:

mrs plain-june said...

hoho.. ini tart memang sedaps! i loike jugak :D. la.. tak semua kfc ka ada? tp mcm tak releven la kfc juai egg tart???? tak kesahla.. janji sodap :p

una said...

kekta: ayam & teloq kan ada kaitan. hahah! btw, pi buat seniri jelaaa...