Wednesday, April 13, 2011

My Favourite Things


one of my favourite things are my facial products. i've been using Clarins since 2007. masa tu saja nak try test facial kat centre dia. 1st time jadi 2nd, 3rd and the rest is history ;D kiranya dari zaman bujang sampai dah ber-anak aku setia lagi dengan facial di situ. hehe...
these are the products that i just bought. sebenarnya beli moisturizer White Plus HP tu jer (i just love it!). yang lagi 3 items tu free gifts! ehhee...tulah yang membuatkan aku suka beli/guna Clarins ni. the aesthetician tak pernah paksa kita beli barang2 dia. pastu kalau beli mesti ada jer free gifts and points. dah kumpul points banyak2, dapat tukar products lak. tu yang bagusnya. tapi aku sebenarnya ada gakla certain time tukar guna brand lain (kantoiii.. ;p). tapi at the end mesti cari Clarins balik ;D
ouh, niat entry ni saja nak share pasal barang kegemaran aku. takder idea nak story mory sebenarnya. hahah!

p/s: no, i didn't get any commission from Clarins hokeh? ;p

2 comments:

Eija said...

bagus ye clarins ni...ada trial pack tak??

una said...

eija: pd saya bagus la..tak sure ada trial pack ker tak kalau beli kat kaunter. sbb sy slalu beli di facial centre dia ;D